“Boldog Valentin-napot!” bejegyzéshez 23 hozzászólás

 1. Ilyen cuccban még nekem is… izééé, akárkinek jó se**e lenne… :) Csak azt nem értem a feje méééér nem láccik :D Az izgis részeket mindig kisípolják…. (amúgy a képnek van köze a te valentín napodhoz, ha már … ? :)

 2. Köszönöm a jókivánságot, bármely más napon is elfogadom. Magyarul nem teszek különbséget február 14 és mondjuk április 2 között. Max majd akkor, ha a fiam Bálint lesz… :)

 3. Amúgy mi az a Valentin-nap? Én csak Valentin napot ismerek :) (Azon kívül, hogy persze megint csak kötözködök, megfigyeltem, hogy baromira szeretnek a magyarok kötőjeleskedni… holott igazából baromi ritka. Nem sorolom fel mikor kell, akit érdekel, úgyis kiguglizza…)

 4. nos én személy szerint nem értek egyett a valentin nappal.. semmi értelme most ha vki vkit szeret azt az év bármelyik napján kitudjamutatni nem csak ezen a napon, a másik fele meg az h ez egy újabb pénz költés minél giccsesebb minél pirosabb minél nagyobb ajándék nahmind1..lehet h most a 3év boldogtalanság beszél belőúlem..de akkoris. :S

 5. Nem akarok tapló lenni, de azért általában a Valentin nap ellen ágálók 70%-a egyedül van … Félreértés ne essék, számomra sincs jelentősége ennek az “ünnepnek”, viszont nem forgatom a szemeimet habzó szájjal azokra, akik egy újabb (a hangsúly az újabbon van) alkalmat látnak ebben a napban, hogy párjuknak kedveskedjenek. A gond ott kezdődik, ha mondjuk egy csaj besértődik, mert a párja nem vesz tudomást a “jeles” napról… Az meg, hogy üzletet csináltak belőle nem hiszem, hogy meglepő. Mondjátok azt, hogy szívetek mélyén ti nem szeretnétek megélni mások hülyeségéből. :)

 6. A Bálint nap egy szép régi hagyományos nap volt Magyarországon, a gond az volt amikor ez amcsimajmolásból Valentin napra változott és a kereskedők ünnepe lett.

 7. Hogy valami jó is legyen mára, már azon kívül, hogy Frida gépe 23:30-kor száll le… :)

  Ennek örömére, most megyek vacsizni :)

 8. Érdemes lenne minden év februárjában kinyitni egy boltocskát ama röpke két hétre, amíg ez a baromság él és táplálkozik a megvezethető emberekből. Legyen a neve Valentin napi giccs és virágbolt…. Lehet hogy még jövedelmezőbb is lenne, mint a mostani munkahelyem.

 9. jó nem szarom le annyira a valentin napot, mert a kutyámmal megüneppeltem, vettemneki szív alaku rágó csontot..annyira de annyira örült neki :) máár megérte:D

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>